ADDITIONS AND CORRECTIONS
Refining of buriti oil (Mauritia flexuosa) originated from the brazilian cerrado: physicochemical, thermal-oxidative and nutritional implications
Jailane de Souza AquinoI, * * e-mail: lalaaquino@hotmail.com ; Débora C. N. de Pontes PessoaII; Kassandra de Lourdes G. V. AraújoIII; Poliana S. EpaminondasIV; Alexandre Ricardo P. SchulerV; Antônio G. de SouzaVI; Tânia Lúcia M. StamfordII
IDepartamento de Nutrição (CCS). Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Departamento de Química (CCEN),Universidade Federal da Paraíba, Campus I, Cidade Universitária, s/n, Castelo Branco, 58051-900 João Pessoa-PB, Brazil
IIDepartamento de Nutrição (CCS). Departamento de Engenharia Química (CTG), Universidade Federal de Pernambuco, Campus Recife, s/n, Cidade Universitária, 50670901 Recife-PE, Brazil
IIIDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Departamento de Química (CCEN),Universidade Federal da Paraíba, Campus I, Cidade Universitária, s/n, Castelo Branco, 58051-900 João Pessoa-PB, Brazil
IVSetor de Agroindústria, Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia (IFPB), Campus Sousa, Jardim Sorrilândia, 58800-970 Sousa-PB, Brazil
VDepartamento de Engenharia Química (CTG), Universidade Federal de Pernambuco, Campus Recife, s/n, Cidade Universitária, 50670901 Recife-PE, Brazil
VIDepartamento de Química (CCEN),Universidade Federal da Paraíba, Campus I, Cidade Universitária, s/n, Castelo Branco, 58051-900 João Pessoa-PB, Brazil
Vol. 23, No. 2, 212-219, 2012
http://dx.doi.org/10.1590/S0103-50532012000200004
Page 217, Table 3
The fatty acid palmitoleic (C16:1) was in the percentage of 19.6 on crude oil of buriti and percentage of 19.4 in refined oil from buriti.
Will change to:
The fatty acid palmitic acid (C16:0) is in the percentage of 19.6 on crude oil of buriti and percentage of 19.4 in refined oil from buriti.
We acknowledge Prof. Luis-Felipe Gutierrez for bringing this mistake to our attention.
Datas de Publicação
-
Publicação nesta coleção
22 Abr 2014 -
Data do Fascículo
Abr 2014