Sandra Maria Barbalho
Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil. Universidade de MaríliaBrasilMarília, SP, Brasil Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil.
Faculdade de Tecnologia – Fatec Marília, Departamento de Bioquímica e Nutrição, Marília, SP, Brasil. Faculdade de TecnologiaBrasilMarília, SP, Brasil Faculdade de Tecnologia – Fatec Marília, Departamento de Bioquímica e Nutrição, Marília, SP, Brasil.
Ricardo José Tofano
Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil. Universidade de MaríliaBrasilMarília, SP, Brasil Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil.
Marcela Bueno de Oliveira
Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil. Universidade de MaríliaBrasilMarília, SP, Brasil Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil.
Karina Rodrigues Quesada
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Mariana Ricci Barion
Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil. Universidade de MaríliaBrasilMarília, SP, Brasil Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil.
Marina Cristina Akuri
Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil. Universidade de MaríliaBrasilMarília, SP, Brasil Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil.
Marie Oshiiwa
Faculdade de Tecnologia – Fatec Marília, Departamento de Bioquímica e Nutrição, Marília, SP, Brasil. Faculdade de TecnologiaBrasilMarília, SP, Brasil Faculdade de Tecnologia – Fatec Marília, Departamento de Bioquímica e Nutrição, Marília, SP, Brasil.
Marcelo Dib Bechara
Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil. Universidade de MaríliaBrasilMarília, SP, Brasil Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia, Marília, SP, Brasil.
Conflicts of interest: No conflicts of interest declared concerning the publication of this article.
Correspondence Sandra Maria Barbalho Universidade de Marília – UNIMAR, Faculdade de Medicina, Departamento de Bioquímica e Farmacologia Av. Higino Muzzi Filho, 1001 CEP 15525-902 - Marília (SP) - Brasil Tel.: +55 (14) 99655-3190 E-mail:
smbarbalho@gmail.com
Author information SMB - PhD in Sciences, Universidade Federal de São Carlos (UFSCar). RJT - Cardiologist, Unidade de Hemodinâmica, Associação Beneficente Hospital Universitário (ABHU). MBO, MRB and MCA - Medical students, Universidade de Marília (UNIMAR). KRQ - MSc in Nutrition, Universidade Estadual Paulista “Júlio de Mesquita Filho” (UNESP). MO - PhD in Statistics, Faculdade de Medicina, Universidade Estadual Paulista “Júlio de Mesquita Filho” (UNESP). MDB - PhD in Science, Faculdade de Medicina, Universidade Estadual Paulista “Júlio de Mesquita Filho” (UNESP).
Author contributions Conception and design: SMB, RJT, MDB Analysis and interpretation: MBO, MRB, MCA, KRQ Data collection: MBO, MRB, MCA Writing the article: MBO, SMB, MRB, MCA Critical revision of the article: SMB, RJT Final approval of the article*: SMB, RJT, MBO, KRQ, MRB, MCA, MO, MDB Statistical analysis: MO Overall responsibility: SMB, RJT, MDB *All authors have read and approved of the final version of the article submitted to J Vasc Bras.