Four commercial flour samples with starch components were studied. They were characterized by Infrared spectroscopy, X-ray diffraction, thermogravimetric analysis and low field NMR (T1H).
Starch; food biopolymers; commercial flour; low field NMR
Authorship
Bianca N. B. Lima
Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, Brazil
Thayná B. Cabral
Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, Brazil
Roberto P. C. Neto
Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, Brazil
Maria Inês B. Tavares
Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, Brazil
Anna Paola T. Pierucci
Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Nutrição Josué de Castro , Rio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Nutrição Josué de Castro , Rio de Janeiro, Brazil
SCIMAGO INSTITUTIONS RANKINGS
Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Macromoléculas Professora Eloisa Mano , Rio de Janeiro, Brazil
Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Nutrição Josué de Castro , Rio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, BrazilUniversidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Nutrição Josué de Castro , Rio de Janeiro, Brazil
Associação Brasileira de Polímeros
Rua São Paulo, 994, Caixa postal 490, São Carlos-SP, Tel./Fax: +55 16 3374-3949 -
São Carlos -
SP -
Brazil E-mail: revista@abpol.org.br
Acompanhe os números deste periódico no seu leitor de RSS