Figure 1
Average number of shoots produced in nodal segments of Eugenia involucrata DC. as a function of the interaction between the absence or presence of a- Naphthaleneacetic acid (NAA; at 0.5 µM) and Thidiazuron (TDZ) at 0, 2, 4, 8, 16, or 32 µM after 60 days of in vitro culture on ½MS nutritive medium. Santa Maria, RS, UFSM, 2010.
Figura 1
Média de brotações emitidas em segmentos nodais de Eugenia involucrata DC. em função da interação entre a ausência ou presença (a 0,5 µM) de Ácido á-Naftalenoacético (ANA) e concentrações 0, 2, 4, 8, 16 ou 32 µM de Thidiazuron (TDZ), aos 60 dias de cultivo in vitro em meio nutritivo MS, cuja concentração de sais foi reduzida à metade (½MS). Santa Maria, RS, UFSM, 2010.
Figure 2
Average number of adventitious buds produced in the nodal segments of Eugenia involucrata DC. as a function of the interaction between the absence or presence of a-Naphthaleneacetic acid (NAA; at 0.5 µM) and Thidiazuron (TDZ) at 0, 2, 4, 8, 16, or 32 µM after 60 days of in vitro culture on ½MS nutritive medium. Santa Maria, RS, UFSM, 2010.
Figura 2
Média de gemas adventícias emitidas em segmentos nodais de Eugenia involucrata DC. em função da interação entre a ausência ou presença (a 0,5 µM) de Ácido á-Naftalenoacético (ANA) e concentrações 0, 2, 4, 8, 16 ou 32 µM de Thidiazuron (TDZ), após 60 dias de cultivo in vitro em meio nutritivo MS, cuja concentração de sais foi reduzida à metade (½MS). Santa Maria, RS, UFSM, 2010.
Figure 3
Average number of leaves produced on nodal segments of Eugenia involucrata DC. as a function of the interaction between the absence or presence of a-Naphthaleneacetic acid (NAA; at 0.5 µM) and Thidiazuron (TDZ) at 0, 2, 4, 8, 16, or 32 µM after 60 days of in vitro culture on ½MS nutritive medium. Santa Maria, RS, UFSM, 2010.
Figura 3
Média de folhas emitidas em segmentos nodais de Eugenia involucrata DC. em função da interação entre a ausência ou presença (a 0,5 µM) de Ácido á-Naftalenoacético (ANA) e concentrações 0, 2, 4, 8, 16 ou 32 µM de Thidiazuron (TDZ), após 60 dias de cultivo in vitro, em meio nutritivo MS, cuja concentração de sais foi reduzida à metade (½MS). Santa Maria, RS, UFSM, 2010. Santa Maria, RS, UFSM, 2010.
Figure 4
Average percentage of Eugenia involucrata DC. nodal segments forming calli as a function of Thidiazuron (TDZ) concentration (0, 2, 4, 8, 16, or 32 µM), regardless of the absence or presence of a-Naphthaleneacetic acid (NAA; at 0.5 µM) after 60 days of in vitro culture on ½MS nutritive medium. Santa Maria, RS, UFSM, 2010.
Figura 4
Porcentagem média de formação calogênica em segmentos nodais de Eugenia involucrata DC. em função das concentrações 0, 2, 4, 8, 16 ou 32 µM de Thidiazuron (TDZ), independentemente da ausência ou presença (a 0,5 µM) de Ácido á-Naftalenoacético (ANA), após 60 dias de cultivo in vitro em meio nutritivo MS, cuja concentração de sais foi reduzida à metade (½MS). Santa Maria, RS, UFSM, 2010.
Figure 5
Average percentage of hyperhydricity in nodal segments of Eugenia involucrata DC. as a function of the interaction between the absence or presence of a-Naphthaleneacetic acid (NAA; at 0.5 µM) and Thidiazuron (TDZ) at 0, 2, 4, 8, 16, or 32 µM after 60 days of in vitro culture on ½MS nutritive medium. Santa Maria, RS, UFSM, 2010.
Figura 5
Porcentagem de hiperidricidade em segmentos nodais de Eugenia involucrata DC. em função da interação entre a ausência ou presença (a 0,5 µM) de Ácido á-Naftalenoacético (ANA) e concentrações 0, 2, 4, 8, 16 ou 32 µM de (Thidizuron) TDZ, após 60 dias de cultivo in vitro, em meio nutritivo MS, cuja concentração de sais foi reduzida à metade (½MS). Santa Maria, RS, UFSM, 2010.